Ne-am gândit sa vă propunem un antidot care sa ne ajute să trecem mai ușor peste perioada asta în care socializăm mai puțin.
Tocmai ce le-am descoperit pe surorile Ana și Monica Odagiu. ”Frățioarele”, cum le place să își spună. Au sute de mii de fani pe rețelele de socializare, unde, de când cu nenorocita de pandemie, care ne-a dat viețile peste cap, ele s-au reinventat.
Zece ani diferență între ele, dar zău dacă se simt. Formează echipa perfectă. Împătimiții rețelelor de socializare, cei pentru care Tik Tok sau Instagram nu mai au niciun secret, le cunosc deja, căci ei sunt cei care le și dau like și le cresc cota de piață.
Ana și Monica au succes la public, sunt lipicioase la propriu și la figurat, și nu doar pentru că au fost înzestrate cu frumusețe. Au mult talent, și nu calat într-o anumită zonă. Sunt actrițe și cântărețe, iar când vrei să le compari, e imposibil. Parcă, parcă, una ar avea voce mai bună, mai aparte. Dar imediat vine cealaltă, care parcă, parcă, e mai actriță înnăscută. Și nu, imediat te răzgândești, că este imposibil să le compari. Nici nu are rost.
Se înțeleg bine în viața de zi cu zi, fac echipă bună și pentru public. De mici s-au dedicat muzicii, apoi teatrului.
Monica Odagiu este una dintre cele mai inconfundabile voci din industria muzicală românească. A început să cânte încă de la vârsta de cinci ani, chitara fiind instrumentul preferat. La cinci ani a câștigat chiar un concurs în Franța. Dincolo de muzică, este și actriță, absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale. A jucat pe mai multe scene bucureștene (Teatrul Mic, Teatrul Dramaturgilor și Teatrul Metropolis), dar și în diverse spectacole în țară. S-a făcut remarcată în cadrul producției televizate „Pariu cu Viața“, apoi la „Vocea României“, dar și prin clipurile muzicale.
Au moștenit talentul de la tatăl lor, care a făcut muzică de film, în Germania. Ana s-a apucat de pian, dar s-a lăsat, în schimb Monica a urmat cursuri intensive la acest instrument.
Creează tot felul de clipuri amuzante, pe care mai apoi le postează pe conturile lor de socializare. Au chiar şi un salut specific, care le-a consacrat. Zeci de mii de urmăritori au strâns doar pe Instagram. Au filmulețe cu vizualizări de câte 2,5 miloane de curioși, cum este ”Pune masca!”. Așa încep să vină și bani.
Totul a început într-o zi, când Ana a făcut un text după o manea, și a văzut că are succes. Apoi au urmat texte gândite să lase în urmă un mesaj, să nu fie o simplă ”maimuțăreală”, cum s-ar putea crede la prima vedere.
Mai jos aveți o mostră din acest spectacol 🙂
Articol scris de Mihai Bajureanu
Sursă: editiadedimineata.ro
Asociația “Țara Tinerilor Uniți” este o organizație nonprofit în interes social general, având personalitate juridică de drept privat, fără scop patrimonial, înființată în anul 2014.
Această organizație a fost finanțată prin fonduri Erasmus+ în cadrul proiectului „Tinerii in dialog cu autoritățile publice locale ale Sectorului 3".
Tel: 0765.855.158 (info general)
Soseaua Giurgiului, nr 86, Complex comercial, etaj 1, Sector 4 - București, RO