Sprijin pentru seniori și în luna noiembrie

Sâmbată a fost o zi de toamnă rece și ploioasă, însă acest fapt nu ne-a împiedicat să mergem la bunicuțele noastre. Ca în fiecare lună întâlnirea cu ele a fost foarte plăcută. Atât noi cât și ele ne-am bucurat să ne revedem cu bine. Dna N. nu se simțea prea bine, starea dânsei de sănătate i-a creat ceva probleme. Doamna este mult mai apropiată de noi acum, motiv pentru care ne-a rugat să-i cumpărăm un covrig și niște vitamine.

 

Dna I și doamna S ne-au primit foarte bucuroase aflând că pe lăngă donația de alimente din partea partenerilor de la Cora Alexandriei au primit și o pereche de cohelari de la cabinetul de oftalmologie.

 

Pe dna R, din păcate, nu am găsit-o acasă, motiv pentru care, ne-am propus să o vizităm Duminică. Ea va primi pe lângă pachetul cu alimente și un telefon (cel vechi era stricat și i-am promis ca la următoarea vizită sa-i aducem unul de care sa se poată folosi).

 

Dna D a reușit să ne facă ziua mai frumoasă. Firea ei vesela și poveștile ei  de viata ne-au cucerit de tot. De la dânsa am aflat ca soțul ei avea o pasiune pentru gravura. Cu aceasta ocazie ne-a arătat și un paharul făcut de el.

 

Ne propunem ca și pe timpul iernii (ce se aproprie cu pași repezi) să le oferim suportul nostru, de care au atâta nevoie.