Solicitari de la beneficiari

Pe aceasta pagina ne puteti instiinta in mod direct, din exteriorul organizatiei, cu privire la cauzele umanitare sau proiectele ce ar putea fi realizate prin resursele de care dispune Asociatia noastra. Punem la dispozitie un formular prin care potentialii beneficiari ne pot instiinta despre o cauza sociala care necesita implicarea ATTU.

Prin formularul de mai jos, persoanele care cunosc sau fac parte din cazuri sociale ce necesita implicarea unui ong cu specificul nostru, pot solicita o interventie sau semnala acest fapt in maxim 5 minute.

Daca tu consideri ca faci parte dintr-o categorie defavorizata (venituri mici, persoana afectata de criza coronavirus, familie cu copii fara acces la resurse educationale de specialitate, reprezentant al unei institutii de invatamant cu resurse reduse) sau cunosti persoane (copii, tineri, batrani) care ar putea sa beneficieze de sprijinul asociatiei noastre, te vom ruga sa ne povestesti (prin completarea formularului de mai jos) despre cazul social pe care l-ai identificat.

 

Ulterior transmiterii datelor (care sunt stocate securizat pe servere conforme GDPR), un reprezentant ATTU va reveni catre tine in cel mai scurt timp, pentru a vedea cum si daca putem sa ne implicam in rezolvarea acelui caz, in functie de competentele si resursele de care dispunem.

Asteptam sa ne povestesti mai multe

Completeaza formular: