CONTRIBUIE LA SPRIJINIREA GRUPURILOR

SOCIALE DEFAVORIZATE FARĂ NICI UN COST

REDIRECŢIONEAZĂ 3.5%

DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Dacă nu ai semnat încă Formularul 230 privind redirecționarea impozitului pe venit pentru anul 2020, o poți face până la data de 25.05.2021 pentru a sprijini proiectele ATTU!


E simplu! Intră pe platforma redirectioneaza.ro apoi urmează cei 3 pași:

1. Completează datele

2. Descarcă și semnează formularul.

3. Trimite formularul ori la Administrația Financiară de care aparții, ori pe adresa fundraising@ongattu.ro, iar noi îl vom depune pentru tine la ANAF.


Formularul poate fi semnat și folosind semnătura olografă (electronică), fără a mai fi nevoie să printezi documentul. Astfel, procesul este mai rapid și facem un bine și naturii!
Cum adaugi semnătura olografă?
1. După descărcarea PDF-ului completat, deschide-l și selectează pictograma cu stiloul, din bara de sus – dreapta. Formează-ți semnătura (ori desenată, ori formata din numele tau – Nume Prenume).
2. Adaug-o în câmpul Semnătură Contribuabil.
3. Gata! Acum tot ce trebuie să faci esti să ne-o trimiți.

3v5
 • Ce este Formularul 230?
  Formularul 230 este destinat susținerii entităților nonprofit, prin virarea a 3.5% din impozitul anual către acestea. Astfel, fiindcă această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată, ea nu te costă nimic! Prin completarea și depunerea Formularului 230 doar redirecționezi o parte din banii plătiți statului către o cauză nobilă.

 

 • Unde și cum depun Formularul 230?
  Formularul 230 poate fi depus la Administrația Financiară de care aparții, însă, ca să îți ușurăm treaba, îl poți trimite pe adresa fundraising@attu.ro și noi îl vom depune pentru tine!

 

 • Durează mult să îl completez?
  Absolut deloc, durează doar 3 minute! Datele noastre au fost deja adăugate, tot ce trebuie să faci este să adaugi datele tale personale și să îl semnezi. Iar acum poți folosi semnătura olografă pentru a scurta și mai mult din timp!

 

 • Care este data limită de depunere a formularului?
  Data limită de depunere este 25.05.2021. Astfel, am aprecia dacă ne poți trimite formularul până la data de 23.05.2021 pentru a avea destul timp să îl depunem!