Mai este putin timp pana la termenul limita:

Dacă nu ai semnat încă Declaratia 230 privind redirecționarea impozitului pe venit pentru anul 2019, o poți face până la data de 30.06.2020 pentru a sprijini proiectele #ATTU. E simplu: Intri pe platforma redirectioneaza.ro, completezi datele, listezi și semnezi formularul.

Ulterior, il poți transmite scanat pe adresa noastră de mail pentru a fi trimis către ANAF : fundraising@ongattu.ro

Sau descarcă documentele necesare:

Cum redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Țara Tinerilor Uniți?

 

Completează Formularul 230 (dacă ai avut venituri din salarii sau dacă ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activităti independente). Găseşti link-urile de descărcare pentru formulare pe această pagină. Ele sunt precompletate cu datele asociatiei noastre, pentru o mai mare usurinta in utilizarea acestuia.

 

Trimite formularul la Administrația Financiară de care aparții până la 25 mai 2020 (adresele Administrațiilor ANAF se pot verifica pe site-ul ANAF): formularul se poate depune online sau se trimite prin poștă cu scrisoare recomandare (confirmare de primire).

De asemenea, ne poti trimite formularul prin email catre donatii@ongattu.ro , completat + scanat și mai departe îl depunem noi la ANAF:

DATE DE IDENTIFICARE pentru completare formular 230:

ENTITATE NONPROFIT: ASOCIAȚIA ȚARA TINERILOR UNIȚI

CIF: 33494261

IBAN: RO60BTRLRONCRT0254584001
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA CALEA GIURGIULUI

Precizări:

Fiindcă această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată, ea nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 3,5%, banii rămân statului.

Dacă dorești să sprijini și mai mult cauza noastră, poti să printezi și să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. și să ne anunți. Un voluntar va veni la sediul tău să ridice formularele (dacă există un număr minim de 10 persoane) și ulterior le vom trimite noi către administrațiile financiare aferente. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru implementarea proiectelor propuse.

Mai multe modalități de a dona:

(detalii suplimentare pe pagina dedicată)

Card Bancar prin PayPal

Poți dona orice suna aleasă de tine direct cu cardul, prin platforma PayPal. Nu este necesar să ai un cont de PayPal. Este cea mai rapidă și sigură metodă de a dona. Poți alege o donație flexibilă cu suma aleasă de tine, sau o donație recurentă.

Transfer Bancar online SAU depunere la ghiseul bancii

Transferul bancar poate fi făcut mergând la bancă sau din aplicația ta de e-banking, în contul de mai jos:

 

ASOCIAȚIA ȚARA TINERILOR UNIȚI
IBAN: RO60BTRLRONCRT0254584001
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA CALEA GIURGIULUI

Transfer prin terminalul POS

ATTU beneficiază de un terminal POS prin care se pot face donații contactless cu cardul, În acest mod, donația este sigură și este transferată rapid în contul oficial ATTU. Primești chitanță pe loc pentru orice tip de donație.

Donatii in produse sau servicii

Fie că vrei să ne sprijini în calitate de persoană fizică sau ai o firmă care oferă servicii și bunuri care țin de scopul ATTU, te asigurăm de faptul că sprijinul tău este util și necesar pentru beneficiarii nostri.