Website oficial - ONG ATTU

Redirectioneaza 2%

Cum redirecționezi 2% din impozitul pe venit catre Asociația Țara Tinerilor Uniți?

Completeaza Formularul 230 (dacă ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activităti independente).

Trimite formularul la Administrația Financiară de care aparții până la 25 mai: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poștă cu scrisoare recomandare (confirmare de primire) sau îl trimiți la sediul Asociației Țara Tinerilor Uniți și mai departe îl depunem noi.

 

DATE DE IDENTIFICARE

ASOCIAȚIA ȚARA TINERILOR UNIȚI
CIF: 33494261

IBAN: RO60BTRLRONCRT0254584001
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA CALEA GIURGIULUI

Precizări:

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii ramân statului. Adresele Administrațiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF. Dacă dorești să sprijini și mai mult cauza noastră, poti sa strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. și să ne anunți. Un voluntar va veni la sediul tău să ridice formularele și, ulterior, le vom trimite noi către administrațiile financiare aferente. Sumele individuale nu sunt mari, însa cumulate pot însemna foarte mult pentru implementarea proiectelor propuse.

Card Bancar prin PayPal

Poți dona orice suna aleasă de tine direct cu cardul, prin plarfotma PayPal. Nu este necesar să ai un cont de PayPal. Este cea mai rapidă și sigură metodă de a dona. Poți alege o donație flexibilă cu suma aleasă de tine, sau o donație recurentă.

Redirectionand 2%

In fiecare an poti alege sa redirectionezi fara niciun cost 2% din impozitul pe venit platit statului catre ONG. Afla mai multe pe pagina dedicata.

Transfer Bancar

Transferul bancar poate fi făcut mergănd la bancă sau din aplicația ta de ebanking în contul de mai jos:

ASOCIAȚIA ȚARA TINERILOR UNIȚI
IBAN: RO60BTRLRONCRT0254584001
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA CALEA GIURGIULUI

Depunere la ghișeu

La orice sucursală BT din țară poți face depunerea la ghișeu.

IBAN: RO60BTRLRONCRT0254584001
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA CALEA GIURGIULUI