Istoric si evolutie

► Povestea ATTU:

Dupa mai bine de o jumatate de an cat a durat procesul birocratic ca sa rezolvam cu toate actele organizatiei, ne-am hotarat sa tinem prima noastra campanie: “Pe urmele lui Mos Craciun – 2014”.

 

Inca de la inceput am inteles importanta colaborarii cu autoritatilor publice, asa ca am mers la Directia de Asistenta Sociala si am solicitat o lista cu cateva familii defavorizate sau copii aflati in plasament. Am strans cativa banuti, am facut pachete si am mers la sapte familii din Sectorul 4.

 

In poza de mai jos sunt doi bunici din oamenii la care am fost atunci, care au luat in plasament doi copii aflati in grija statului. Copiii erau curati si bine ingrijiti, in casa lor fiind o atmosfera tare placuta. Speram ca acesti doi bunici si copilasii crescuti de ei sa fie bine. Mult timp ne-am gandit ca poate gestul nostru simplu de umanitate de atunci, le-a oferit mai multa speranta ca lumea este un loc frumos, in ciuda greutatilor de zi cu zi, unele greu de depasit.

2014-e1589905136926-freshblue

Lucrurile bune vin in timp, cu rabdare si incredere:

 

»  2014 -> ne-am ocupat de 7 familii, cu un buget de 200 lei.
»  2015 -> campania de Craciun cu 100 de copii si un buget de peste 2.000 lei
»  2016 -> campania de Craciun cu peste 650 de copii si un buget de peste 15.000 lei
»  2017 -> campania de Craciun simultan in Bucuresti si Iasi cu buget total de peste 25.000 lei si cu aproape 500 copii
. . . »  2020 (6 ani mai tarziu) -> Incasari din sponsorizari, donatii si contributii intr-o singura luna de peste 50000 RON, campanii mult extinse si adaptate la contextul social actual (#coronavirus), pe directii sociale si educationale in sprijinul categoriilor defavorizate, parteneri si sponsori de exceptie care sunt mereu alaturi de noi in efortul de a face bine.

 

► Ne gandim cu multa speranta la viitor si cu certitudinea ca indiferent de contextul pandemiei, greutatile financiare ocazionale sau dificultatile de care ne lovim ca #ong, vom fi mereu uniti si alaturi de #oameni. Fiindca oamenii ii fac pe oameni ce sunt. Nimic altceva.

 

»  Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani, sau pe parcurs!
Iar celor care nu ne-au cunoscut inca, va invitam sa ne trimiteti un mesaj pe pagina noastra de contact sau pe social-media. Va vom raspunde.

Vrei sa afli mai multe despre noi?

 

• Catalogul nostru: 
tinyurl.com/catalog-attu-2020

 

• Ultima aparitie media (proiecte cu specific #Covid19):
https://bit.ly/2zDsx9Z

Ce am realizat pana in prezent:

  • 100 de voluntari activi si implicati in diverse proiecte din Bucuresti, Cluj, Botosani, Craiova, Iasi, Timisoara si Vaslui;
  • Peste 6.500 de beneficiari in perioada 2014-2020;
  • Am promovat educatia in mediul rural in peste 30 de comunitati defavorizate;
  • Aproximativ 40 de parteneriate incheiate cu institutii publice cu principalul scop de a veni in sprijinul grupului tinta;
  • 1350 de elevi participanti si peste 11000 de elevi informati in cadrul proiectului „Tinerii in dialog cu autoritatile publice locale ale Sectorului 3”;
  • Colaborari importante pentru schimb de voluntari sau gazduirea stagiului de practica pentru studenti din cadrul mai multor universitati: Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Scoala Natională de Studii Politice si Administrative etc.
Logo-ATTU-2020

Donatii (bancare sau cu cardul – online):

https://ongattu.ro/doneaza

 

• Sponsorizari:
https://ongattu.ro/redirectioneaza-20

 

• Contributii:
https://ongattu.ro/redirectioneaza-3v5-la-suta