Istoric si evolutie

► Povestea ATTU:

Dupa mai bine de o jumatate de an cat a durat procesul birocratic ca sa rezolvam cu toate actele organizatiei, ne-am hotarat sa tinem prima noastra campanie: “Pe urmele lui Mos Craciun – 2014”.

 

Inca de la inceput am inteles importanta colaborarii cu autoritatilor publice, asa ca am mers la Directia de Asistenta Sociala si am solicitat o lista cu cateva familii defavorizate sau copii aflati in plasament. Am strans cativa banuti, am facut pachete si am mers la sapte familii din Sectorul 4.

 

»  2014 -> ne-am ocupat de 15 familii, cu un buget de 1000 lei.
»  2015 -> campania de Craciun cu 100 de copii si un buget de peste 3.000 lei
»  2016 -> campania de Craciun cu peste 650 de copii si un buget de peste 20.000 lei
»  2017 -> campania de Craciun simultan in Bucuresti si Iasi cu buget total de peste 30.000 lei si cu aproape 500 copii
»  2020 -> campanii mult extinse si adaptate la contextul social actual (#coronavirus), pe directii sociale si educationale in sprijinul categoriilor defavorizate, parteneri si sponsori de exceptie care sunt mereu alaturi de noi in efortul de a face bine.

 

► Ne gandim cu multa speranta la viitor si cu certitudinea ca indiferent de contextul pandemiei, greutatile financiare ocazionale sau dificultatile de care ne lovim ca #ong, vom fi mereu uniti si alaturi de #oameni. Fiindca oamenii ii fac pe oameni ce sunt. Nimic altceva.

 

»  Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani, sau pe parcurs!
Iar celor care nu ne-au cunoscut inca, va invitam sa ne trimiteti un mesaj pe pagina noastra de contact sau pe social-media. Va vom raspunde.

Vrei sa afli mai multe despre noi?

 

• Catalogul nostru: 
tinyurl.com/catalog-attu-2020

 

• Ultima aparitie media (proiecte cu specific #Covid19):
https://bit.ly/2zDsx9Z

Ce am realizat pana in prezent:

  • 100 de voluntari activi si implicati in diverse proiecte din Bucuresti, Cluj, Botosani, Craiova, Iasi, Timisoara si Vaslui;
  • Peste 10.000 de beneficiari in perioada 2014-2020;
  • Am promovat educatia in mediul rural in peste 50 de comunitati defavorizate;
  • Aproximativ 60 de parteneriate incheiate cu institutii publice cu principalul scop de a veni in sprijinul grupului tinta;
  • 1350 de elevi participanti si peste 11000 de elevi informati in cadrul proiectului „Tinerii in dialog cu autoritatile publice locale ale Sectorului 3”;
  • Colaborari importante pentru schimb de voluntari sau gazduirea stagiului de practica pentru studenti din cadrul mai multor universitati: Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Scoala Natională de Studii Politice si Administrative etc.

 

Donatii (bancare sau cu cardul – online):

https://ongattu.ro/doneaza

 

• Sponsorizari:
https://ongattu.ro/redirectioneaza-20

 

• Contributii:
https://ongattu.ro/redirectioneaza-3v5-la-suta