Website oficial - ONG ATTU

Galerie Video

Tinerii in dialog cu autoritaile locale ale sectorului 3

Tinerii pot si trebuie sa fie liderii de maine! Iar pentru asta, e nevoie sa fie informati corect si implicati in ceea ce se intampla in comunitatea in care traiesc si in tara lor.

Zambete si raza de soare

De ce iubim copiii? Pentru că zâmbetul lor ne umple de fericire. Pentru că atunci când ne îmbrățișează, ne oferă încredere și iubire. Pentru că un simplu cuvânt de-al lor ne liniștește.

Pastele faptelor bune

În preajma sărbătorilor Pascale, mai precis, pe data de 31.03.2018, Asociația „Țara Tinerilor Uniți” și-a propus să continue tradiția prin promovarea faptelor bune și a educației în mediul rural.

Maratonul sperantei – iasi 2017

Asociația Țara Tinerilor Uniți organizează evenimentul caritabil „Maratonul Speranței”, unde Alin Vorniceanu, preparator fizic la Kinetic Pro Move, va alerga timp de 24 ore pentru o fetiță de 17 ani suferindă de epidermoliză buloasă, o afecțiune congenitală care se manifestă prin apariția, la nivelul pielii, de formațiuni de fluide.

Pe urmele lui mos craciun

Campania „Pe urmele lui Moș Crăciun” își propune să aducă zâmbete, căldură și iubire în sufletele a 600 de copii și familile lor din Brăila, Galați și Vaslui. Voluntarii asociației Țara Tinerilor Uniți își unesc forțele din dorința de a ajuta copiii defavorizați și de a le oferi tot ceea ce este necesar pentru a se bucura de sărbători de iarnă de poveste.