Our Events

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PASTELE FAPTELOR BUNE

23 aprilie 2016

În data de 23 aprilie 2016, echipa Asociației „Țara Tinerilor Uniți” formată din peste 20 de voluntari a pornit cu entuziasm și bucurie către comuna Ciuperceni din jud. Teleorman. Organizarea a fost una de excepție, voluntarii ocupăndu-se de fiecare detaliu: descărcarea pachetelor, montarea roll-up-ului, organizarea petrecerii etc. În jurul orei 12:30, cănd toți copiii au sosit voioși în curtea Școlii nr. 1 din Ciuperceni, am dat startul petrecerii care a inclus concursuri, jocuri, distracție și multe dulciuri.

Jocurile și voia bună au fost bine organizate și susținute de psihologul asociației și de ceilalți voluntari prezenti la aceasta acțiune. După ce s-au jucat copios, copiii au băut suc și au măncat prăjituri, produse puse la dispoziție de către sponsorii noștri. Echipa de coordonare a pregătit ultimele detalii pentru începerea efectivă a acordării pachetelor copiilor și familiillor acestora. Pachetele au inclus : punga copilului (dulciuri, rechizite, haine, produse de igiena și jucărie) și punga familiei (făină, ulei, mălai, paste de tomate etc.). Copiii așteaptă cuminți să fie strigați și au venit pe rănd pentru a-si primi cadoul.

DESFASURARE

Acțiunea se încheie frumos, cu mulțumiri din partea copiilor, a părinților și a cadrelor didactice prezente. Menționăm urmatoarele: Această acțiune face parte din șirul de campanii umanitare programate în calendarul de activități pe anul 2016 și nu are legatura cu campania electorala sau cu susținerea vreunui candidat la Alegerile Locale. Ne delimităm total de campania electorala pentru Alegerile Locale 2016. Produsele care nu s-au folosit in campania din comuna Ciuperceni, s-au folosit pentru a oferi o bucurie si altor copii din alte zone ale tarii. Astfel, am reusit sa ajutam peste 200 copii din peste 160 de familii din comuna Seaca, Ciuperceni si satele: Navodari si Poiana.

Detalii

Dată:
23 aprilie 2016
Site web:
www.ongattu.ro

Loc de desfășurare

Comuna Ciuperceni
Teleorman, România

Organizator

Asociatia Tara Tinerilor Uniti
Telefon:
0765855158
Email:
office@ongattu.ro
Site web:
www.ongattu.ro