ATTU sarbatoreste 6 ani de activitate – 16 mai 2020

In cei şase ani, am întâlnit sute de voluntari şi mii de copii care s-au bucurat de proiectele organizaţiei noastre. ATTU este locul faptelor bune şi a celor care contribuie la schimbarea socială.

READ MORE

A face bine – voluntariat într-un mod sustenabil

Organizaţia noastră sărbătoreşte anul acesta 6 ani de ATTU: 6 ani de fapte bune în care am dus mai departe misiunea noastră de a reduce abandonul şcolar în rândul elevilor din zonele defavorizate.

READ MORE

“Meseria” de voluntar – implicatii sociale si psihologice

Unii poate stiu in linii mari, altii poate au prieteni care fac acest lucru iar majoritatea stiu ca e ceva ce faci pro-bono. Voluntariatul este mai mult de atat. Experienta este una transformationala..

READ MORE

Ce înseamnă pentru tine sa faci fapte bune?

Am să îți răspund eu: Pentru mine ATTU înseamnă să fac fapte bune, însă nu doar atât. ATTU este mai mult decât un ONG, este o familie, un grup de oameni care au același scop ...

READ MORE

Sarbatorim aniversarea de 5 ani!

Suntem prezenți de aproape 5 ani. 5 ani în care am implementat proiecte și campanii sociale de succes.Mulți dintre cei care ne urmăresc știu cine suntem și care sunt obiectivele noastre.

READ MORE

5 septembrie, ziua internationala a caritatii

Fiecare țară denumește altfel caritatea și totuși peste tot în lume înseamnă același lucru: ajutarea celor aflați în situatii nefericite. Pe 5 septembrie sărbătorim Ziua internațională a carității.

READ MORE

Conferințele Bookland Evolution au ajuns la a 5–a ediție

Conferințele Bookland Evolution au ajuns la a 5–a ediție prin care își propun sa motiveze tinerii pentru a deveni oameni de succes

READ MORE