Sprijin pentru seniori – septembrie 2020

Ne aflam in cea dea cincea luna a proiectului adresat persoanelor in varsta. Si de aceasta data ne -am tinut promisiunea de a le oferi produsele de care au nevoie si a le aduce bucuria pe chip.

Am fost asteptati si primiti cu aceeasi bucurie, iar multumirile ne-au coplesit.

 

Doamna.N a reusit sa rezolv problema legata de reteta pentru medicamentele de leucemie prin intermediul medicului de familie, pana acum dansa era nevoita sa se deplaseze la spital lunar pentru a primi reteta.

 

Doamna I chiar daca a reusit sa-si cumpere alti ochelari cu lentile din plastic, acestia nu I se potrivesc, se descurca greu daca e nevoita sa iasa din casa deoarece nu vede bine iar asta ii cauzeaza.

 

Doamna S si-ar dori si ea de asemenea o alta pereche de ochelari, deoarece cei de acum nu stau corect pe fata.

 

Doamna R asteapta sa primeasca un nou telefon de la o cunostiinta,care de pare nu s-a tinut de cuvant,I-am oferit solutia noastra ca data viitoare sa venim cu un telefon pentru a o putea contacta mai usor si a ramane in legatura cu aceastea. Doamna locuieste in conditii insalubre fiind in pericol de a se imbolnavi si a contacta afectiuni grave. A colectat deseuri menajere si alte obiecte depozitate in casa si in fata portii.

 

Doamna D era un pic mahnita deoarece in curtea ei se face un centru de colectare fier vechi, galagia si traficul frecvent de masini si oameni din curtea dansei o deranjeaza. Locuieste intr o incapere a unui fost parc auto, iar terenul este privat. Doamna este tolerata in acel spatiu, iar proprietari nu tin cont de existenta batranei in acel spatiu.

 

Luna aceasta am ajutat o noua doamna. Fosta ziarista si bolnava de diabet, doamna R se descurca greu cu medicamentele in special cele pentru diabet. Colegii de la juridic I-au oferit cateva sugestii in legatura cu situatia familiala a unei prietene de-a dansei. Dna R a fost extrem de incantata de pachetul primit.

 

Luna aceasta , cu sprijinul sponsorilor le am oferit pachete consistente de produse alimentare si nealimentare , cat si un set de masti,atat de utile in aceasta perioada.

 

Vom continua si in luna octombrie sa le fim aproape si sa le acordam un strop de speranta pentru un trai mai bun.

 

Multumim pentru partenerilor nostri – Fundatia Groupe Renault si Fundatia Regala Margareta a Romaniei

 

Toate materialele foto/video realizate beneficiarlor programelor noastre apartin in exclusivitate organizatiei noastre si nu pot fi utilizate in alt scop decat cel de informare a publicului.